Partikelfiltre

Vi er et af de førende værksteder inden for rensning af partikelfiltre og katalysatorer. Vi kan rense næsten alle typer filtre til person-, vare- og lastbiler. Vi har flere typer rensemaskiner, som kan bruges afhængigt af, hvilken filterkerne det er til.

Nye miljøkrav kræver eftermontering af partikelfilter


Efter 1. juli 2020 må ældre diesel varebiler ikke køre ind i miljøzonen i landets 5 største byer, med mindre de har monteret et partikelfilter. Det gælder varebiler op til 3500 kg., der er indregistreret før 01.01.2007.

Vi kan tilbyde at eftermontere et partikelfilter, der opfylder miljøkravene, så bilen kan blive godkendt til at køre i miljøzonen. Herefter skal bilen til syn.

Hvorfor rense diesel partikelfilter?

Et partikelfilter er det, der renser udstødningsgassen. Filteret er konstrueret til at rense sig selv, men efter mange tusinde kilometer er partikelfilteret fyldt op med sod. En lampe i instrumentpanelet vil advare, når filteret skal tjekkes. Man kan spare mange penge ved at få renset partikelfilteret frem for at købe et nyt, der kan koste op til 20.000 kr. Og rensning af partikelfilter er ikke kun godt for økonomien, det gavner også miljøet.​

Derfor skal du vælge os!

Vi har det rette udstyr til at fejlfinde og måle på bilens udstødningssystem. En defekt komponent f.eks. EGR-ventilen eller indsprøjtningsdyserne kan være årsagen til, at motoren oser for meget og tilstopper filteret. Så det er vigtigt at diagnosticere korrekt, inden rensningen foretages. Vi laver en trykprøvetest før og efter filteret renses, og verificerer resultaterne.

Sådan forgår rensningen

Det afmonterede partikelfilter tjekkes med et kamera for at kontrollere filterets kerne, hvorefter det monteres i rensemaskinen. De aktuelle data indtastes, og der foretages en trykprøvning, for at se, hvor stoppet filteret er. Herefter går rensningen i gang, og efter ca. 20 min. foretages den sidste trykprøvning, og processen er slut. Ofte skal der også en tester på bilens computer, til at resette advarselslampen.

Du kan komme til os med bilen, hvor vores autoværksted er behjælpelig med af- og påmontering. Man kan også vælge at afmontere filteret og sende det til os, hvis det passer bedre. Vi har investeret i det optimale udstyr, og vi sikrer korrekt fejlfinding og professionel service.​

​Partikelfilter før

​Partikelfilter efter

Vælg dit bilmærke

Findes dit bilmærke ikke på listen så ring eller skriv til os og få et tilbud.

Kontakt

kontakt os i dag!

Steen og teamet vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kan du ikke lide kontaktformularer?
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon

55 50 13 53 eller sende os en e-mail til salg@gelsted-bilservice.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Industrivej 2, 4160 Herlufmagle

Telefon: + 45 55 50 13 53

E-mail: salg@gelsted-bilservice.dk

facebook

Vi er medlem af

medlem_af_branche-2

bilgaranti-logo-200x47

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 08:00 – 16:30

Fredag: 8:00 – 15:00

Weekend: Lukket

CVR.:25558170